Over Redeker

Redeker Dak- en Zinkwerken, dé dakspecialist uit Rolde


Redeker Dak- en Zinkwerken, de dakdekker van de provincie Drenthe, gesitueerd in de gemeente Aa en Hunze, in de plaats Rolde, heeft ruim 20 jaar ervaring in zijn vak, in dit geval uw dak. Wij staan voor vakbekwaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid op en rond uw dak.

Van particulieren tot bedrijven, van vastgoedbeheerders tot vereniging van huiseigenaren. Voor werkzaamheden aan uw platte of hellende daken, staat Redeker Dak- en Zinkwerken graag voor u klaar. En of het nu gaat om een dakinspectie, lekkage, renovatie of een geheel nieuw dak, wij voorzien u graag van een goed advies.

Tevens kunt u voor zink- en koperwerkzaamheden bij ons terecht, bijvoorbeeld randafwerking van uw dak/balkon of het repareren of vervangen van uw zinken of koperen goot.

Ons werkgebied is voornamelijk in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Mocht u in een andere provincie wonen, schroom dan niet om met ons contact op te nemen.

Kies voor kwaliteit en wij zorgen voor een waterdichte oplossing.

Voor platte of hellende daken, Redeker Dak- en Zinkwerken heeft voor elk dak een waterdichte oplossing van hoge kwaliteit.
Voor platte of hellende daken, Redeker Dak- en Zinkwerken heeft voor elk dak een waterdichte oplossing van hoge kwaliteit.