Overige diensten

Overige diensten

Alles op en rond uw dak

Er zijn nog meerdere diensten welke wij kunnen verrichten op en rond uw dak. Dit zijn o.a. de volgende diensten:


 

Loodwerkzaamheden

Voor een waterdichte afdichting bij een opgaande gevel, schoorsteen en of daknok wordt lood verwerkt. Een vakkundige dakafwerking is cruciaal.


 

Dakinspecties

Wij bieden u dakinspecties aan op vrijwel alle platte en hellende daken. Wanneer het gaat om particuliere objecten (bijvoorbeeld het dak van uw woning, garage of aanbouw) of bedrijfsobjecten (bijvoorbeeld uw bedrijfspand), complete woonwijken van woningcorporaties e.d. wij voeren graag een inspectie voor u uit.

Bij een dakinspectie maken wij in veel gevallen een insnijding in het dak om te kijken wat de huidige dakconstructie is. Na inspectie van o.a. de dakbedekking, naadverbindingen, randafwerking, dakdoorvoeren, afvoeren, lichtsystemen e.d. zullen wij u advies uitbrengen.

Tevens kunnen wij uw zink-, koper- en loodwerk inspecteren.


 

Dakonderhoud 

Voorkom lekkages en schade aan uw dak met regelmatig dakonderhoud. Met het jaarlijks controleren, schoonmaken en het uitvoeren van kleine reparaties verlengt u de levensduur van uw dak. Vraag vrijblijvend naar een onderhoudscontract voor uw dak.


 

Dakbeveiliging

Werken op hoogte wordt beschouwd als een van de meest gevaarlijke soorten arbeid. Wist u dat u als gebouweigenaar / beheerder ook verantwoordelijk bent voor de veiligheid van diegene die uw dak betreedt? Wij kunnen zorgen voor de juiste dakbeveiliging op uw dak.


 

Zonnepanelen

Ook voor zonnepanelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen graag het totale pakket voor u. Zodat wanneer u zonnepanelen aan wilt schaffen u verzekerd bent van de juiste isolatie en dakbedekking zodat u een zo hoog mogelijk opbrengst heeft betreffende uw zonnepanelen.


 

Subsidies

Subsidies zijn geen diensten welke wij voor u uit kunnen voeren, maar wel waar wij u op kunnen wijzen. Bijvoorbeeld voor particulieren kunt u informeren bij uw gemeente of de gemeente subsidie geeft wanneer u een groendak op uw dak plaatst. Voor bedrijven blijken er vaak al subsidies te zijn voor kunststofdakbedekking zoals EPDM en Universal kunststof dakbedekking, daarnaast wordt vaak ook voor bedrijven subsidies gegeven op de isolatie van uw dak.